Nieuws


Congres Hitte zonder Stress 2018

24-10-2018


Bijdrage innovatiemarkt BAT 


Simultaneous Claw Fixation

05-09-2018


Bureau Aangepaste Technologie B.V. heeft een add on module ontwikkeld voor klauwverzorgingsboxen, deze machines worden gebruikt voor de verzorging van hoeven bij rundvee.  Met deze nieuwe add on module  wordt dit proces met 7% versneld. Tevens is er een aanzienlijke verbetering ten aanzien van het dierenwelzijn en de ergonomie van de operator. 

 

Deze week zijn de eerste add on modules uitgeleverd. Dit product wordt wereldwijd afgezet in samenwerking met onze distributeur ´CowCare´. Klik hier voor meer informatie.Lage snelheid vistrap 4.7.2

30-08-2018


Begin 2019 komt een nieuw type vistrap op de markt.

Een modulair systeem waarbij de eigenschappen vastliggen. Het schaalmodel hiernaast is gemaakt om de complexe 3D vormen en de Technische maakbaarheid van de vistrap te valideren.

 

Diverse innovaties binnen één modulair systeem!!

Door te kiezen voor een nauwkeurige technische bouwvorm konden diverse ontwikkelingen gecombineerd worden en bovendien uitstekende ecologische eigenschappen voor vissen en bodemkruipers bereikt worden. Resultaat; 

Een kort effectief trappenhuis van Cortenstaal in een natuurlijke setting en met weinig last van vervuiling !!

 

Deze resultaten konden uitsluitend ontwikkeld worden in het eigen stromingslab van BAT. De validatie fase is inmiddels volledig afgerond. De eerste serie vistrap-modules zullen in december 2018 geplaatst worden. Begin 2019 zal het systeem als Standaard-module op de markt gebracht worden.